Platenmagazijn

 

Het platenmagazijn is ontwikkeld voor bedrijven die bepaalde werkstukken moeten sorteren. Duivestein Techniek beschikt over 4 types, waarvan ieder platenmagazijn een speciaal doel en eigenschap bezit. Een van die eigenschappen is een platenmagazijn voor houtbewerking, maar ook kan het platenmagazijn worden ingezet voor de composiet of metaalindustrie. Wanneer u ruimte wilt besparen, kan er ook een platenmagazijn gebouwd worden op een verdiepingsvloer. Dit bespaart ruimte en is vooral heel efficiënt. 

Verschillende types platenmagazijn

Hieronder wordt in het kort aangegeven welke verschillende typen machines er zijn en wat de eigenschappen en doelen van dit type platenmagazijn is. Elk type platenmagazijn is in iedere gewenste maat of uitvoering met 2 of 3 assen verkrijgbaar, dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de op te nemen werkstukken. Het platenmagazijn kan voor de houtbewerking, steen, composiet en kunststof industrie worden ingezet.


Automatisch platenmagazijn

Het platenmagazijn van Duivestein Techniek is een automatisch platenmagazijn. Het automatisch platenmagazijn wordt ondersteund door de DSS-software, een magazijnsoftware die speciaal is ontworpen om het magazijn overzichtelijk te houden en de machine aan te laten sturen.  Meer informatie over de magazijnsoftware voor het automatisch platenmagazijn vindt u onderaan deze pagina.

Afmeting standaard max. 18 m x 100 m

Hefgewicht 160 kg

Bouwhoogte 3.200 mm

90 graden draaikop

Afmeting standaard max. 18 m x 100 m

Hefgewicht 450 kg

Bouwhoogte 4.500 mm

Overhoeks opnemen

180 graden draaikop

Duivestein Techniek Specials

mdsv.jpg

Afmeting standaard max. 18 m x 100 m

Hefgewicht 240 kg

Bouwhoogte 3.500 mm

90 graden draaikop

rg.jpg

Afmeting standaard max. 18 m x 100 m

Hefgewicht 1000 kg

Bouwhoogte 4.500 mm

Dubbele liggers

Dubbele schaarconstructie

180 graden draaikop

Duivestein Techniek beschikt over eigen ontwikkelde software welke standaard geleverd wordt in alle door Duivestein Techniek geleverde magazijnsystemen. Dit DSS (Duivestein Storage System) is zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. Voor een vrijblijvende demonstratie van het DSS softwareprogramma kunt u contact met ons opnemen.

© 2021 by Duivestein Techniek Oss BV                                                     Specialist in automatiseren

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon