Over ons

Duivestein Techniek Oss BV is een internationaal opererend bedrijf dat sinds 1982 industriële automatiseringssystemen voor de meest diverse bewerkingsmachines in verschillende sectoren ontwikkelt en fabriceert. Meer specifiek bouwen wij platenmagazijnen, stapel- en invoerautomaten, retoursystemen, pick and place units, robotiserings-, palletiserings- en positioneringssystemen voor o.a. de houtindustrie, metaalindustrie en kunststofindustrie.

 

De oplossingen van Duivestein Techniek zijn standaard flexibel, maar indien nodig ook 'custom-made'. Wij gaan immers steeds op zoek naar de meest geschikte elektromechanische automatisering waarmee u uw productiekosten flink reduceert en een hogere eindkwaliteit genereert bij een hogere productie.
 

Onze visie
 

In onze visie staat de wens van de klant voorop. Met een no-nonsense aanpak en jarenlange kennis en ervaring in uw branche weten wij als geen ander uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Om de kwaliteit te waarborgen vindt alles in eigen beheer plaats, van ontwerp tot fabricage en assemblage. Hiermee behouden we de totale controle over het productieproces en worden nieuwste ontwikkelingen meegenomen in het ontwerp van een machine.

 

Meer weten?

 

Wilt u weten of automatiseren in uw bedrijf zinvol en betaalbaar is, klik dan op onderstaande button om naar onze contactgegevens te gaan. Wij staan u graag te woord.

 

© 2021 by Duivestein Techniek Oss BV                                                     Specialist in automatiseren

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon